Finally There Now

Thursday, April 29, 2010

Solar Panels

Onze Solar Panels zitten er op, eindelijk we hadden er voor ingeschreven vorig jaar begin juni. Het duurde dus een jaartje maar nu hebben we ook wat, en dat allemaal voor niets. Dit was een aktie van de Goverment als je op tijd in schreef kreeg je het helemaal gratis. Die aktie liep eigenlijk tot 30 juni vorig jaar, maar er kwam ineens een bericht dat iedereen die voor 9 juni had ingeschreven er voor in aanmerking kwam, want ze hadden het maar vervroegd naar 9 juni. Maar jullie kennen mij he, hier ben ik als de kippen bij, ik had al ingeschreven op 2 juni.Hier zijn de heren begonnen met het frame er op te leggen.

Voor de electricien was het ook een aardige klus, hij was er al voor 8.00 uur en gign om bijna twaalf uur weg. De andere jongens waren iets eerder klaar.

En hier zijn ze dan helemaal klaar, staat wel gaaf toch.
Hier nogmaals van de andere kant, die knapen zeiden al jullie dak is zo groot er kunnen nog wel 18 panels bij.
Hier dan de twee kastjes die er bij zijn gezet, we kunnen hierop precies aflezen wat we aan energie leveren aan het net. Als het goed is moet onze electra rekening nu goedkoper gaan worden. Hij is nog niet in werking want de Etsa moet nog langs komen om er een kastje tussen te zetten zodat het geen wij leveren naar het energiebedrijf gaat.




3 Comments:

  • At 7:19 AM, Anonymous Lia said…

    Nou, gefeliciteerd hoor. Een mooie aanwinst voor je huis denk ik maar zo. Wat dat betreft kan de Nederlandse regering daar nog wel iets van leren. Nou ja, per saldo hebben jullie natuurlijk wel heeeeel veel meer zon dan wij, dus het zal zeker de moeite lonen. Na drie dagen mooi weer regent het hier alweer. Typisch Nederlands. Vandaag hier en daar 25 graden en een strak blauwe lucht en morgen (op Koninginnedag) waarschijnlijk 15 graden en regen.
    Lia

     
  • At 5:47 AM, Anonymous Anonymous said…

    wouh... goed geregeld Lidia ! staat wel heel mooi en strak en het belangrijkste natuurlijk je elektra rekening gaat lekker omlaag.
    Je tuin is ook weer heel mooi geworden mooi afgewerkt met sier steentjes , wat een werk maar o, zo mooi .

    Groetjes Carolien.

     
  • At 10:39 PM, Blogger Unknown said…

    Hey ,

    sunnyboy, is een goede keuze! Deutche grundlicheid! Aldus de expert...hier in huis :) tja woonde je nu maar in Perth he...dan was Arno het wel ff komen doen ....

    groetjes
    Monja

     

Post a Comment

<< Home