Finally There Now

Tuesday, March 16, 2010

Eerste deel vakantie foto's

Hier dus het eerste deel van onze vakantie foto's, hier vertrekken we van ons eigen mooie plekje naar het mooie Perth. Ton pakt de auto in op vrijdagmiddag, we halen Tim van zijn werk die stopt vroeger. Op naar het hotel bij het vliegveld om zaterdagochtend heel vroeg te vertrekken.
Maar zoals jullie hieronder zien was dat vroege opstaan geheel voor niets. De vlucht naar Pert was verlaat naar 11.30 i.p.v 6.25 uur.En hieronder zien jullie dat weer later werd, het zou 12.00 uur worden.

Maar toen werd het 13.00 uur.
En weer een keer naar 14.00 uur, het begon nu toch wel een beetje vervelend te worden.

Dus maar weer aan de koffie en de thee met wat lekkers, ondertussen werden we best een beetje moe. We waren kind aan huis in deze tent werden toevallig steeds door hetzelfde meisje geholpen, die zei mijn werkdag zit er op en jullie zijn nog niet weg. Maar gelukkig twee uur ging door. We moesten natuurlijk wel de autoverhuur maatschappij bellen en ook het appartement waar we naar toe zouden gaan, want we kwamen wel behoorlijk laat aan.
Uitzicht van uit ons eerste appartement waar we verbleven in Yunderup.
Volgende morgen even de eendjes eten gegeven, ze waren een beetje bang maar namen het toch uit mijn hand, zelf bleef ik ook een beetje op afstand van die grote zwarte zwaan hoor.Ton is het aan het filmen.

Hieronder nog even een foto van het appartement, we zaten echt heel mooi zo aan het water. Tochtje door de natuur, lekker smal bruggetje over.

Zoals je ziet lijkt hij toch niet echt stevig, maar dat viel wel mee hoor.Uitzicht vanaf het bruggetje.

En hier stapt onze Ton uit hij heeft ons netje naar de andere kant van het bruggetje gebracht. We hadden ook een heerlijke auto om mee rond te trekken lekker ruim.
Mocht je willen wandelen dan is het verstandig om je hond thuis te laten.

En hier hebben we even lekker geluncht onderweg.
Er komen volgende keer nog wat meer foto's.














3 Comments:

  • At 5:00 PM, Blogger Coby said…

    Hoi Lidia, dat ziet er al gezellig en mooi uit ben benieuwd naar de andere foto's ;-)...

     
  • At 12:30 AM, Anonymous Lia said…

    Wat een prachtige omgeving hadden jullie. Schitterend hoor. Ik ben ook benieuwd naar de rest van de foto's. Raar trouwens, al dat gif zomaar. Leeft daar nog wel iets? Want als mensen en huisdieren, plus de dieren waarvoor het is bestemd aan doodgaan, zal er toch ook in de wijde omtrek ook geen vogeltje meer te zien zijn?
    Lia

     
  • At 6:24 AM, Anonymous Anonymous said…

    hey lidia,

    dat was echt wel balen , hadden jullie inderdaad moeten weten dan hadden jullie lekker op je gemak naar het vliegveld kunnen gaan.
    Maar ach.. als ik de foto's weer bekijk is het wachten de moeite waard geweest , prachtig !!
    Zucht wat een leven daar....

    Ben reuze benieuwd naar de volgende mooie foto's !

    groetjes Carolien.

     

Post a Comment

<< Home