Finally There Now

Saturday, January 30, 2010

Ton Is Boer Geworden

Tim heeft het gras gemaaid en Ton brengt het naar de stieren, Klik wel even op de foto's voor vergroting, want ze zijn dan veel mooier om te zien.Hier zien jullie dat ze meteen aan komen rennen.

Hier zijn het er wat meer.
Nu ze eten er lekker van, Ton heeft ook lekker vers gras voor ze.

Weten jullie nog dat we hier aan de zijkant wat kleine stekjes hadden geplant, nu zoals jullie zien zijn ze al aardig gegroeid. We hebben even gewacht met verder planten om te kijken of ze zouden aan slaan. We hebben nu de hele richel gedaan, rechts komt dus een pad waar je kunt lopen, en links dus helemaal op de schuine wand die bodenbedekker. En dit zijn allemaal stekjes die we hebben afgeknipt van onze planten die over de retaining wall hangt. Nog even en dan is die zijkant ook helemaal mooi.
Even laten zien dat onze cactus het ook goed doet want er komen kleintjes bij.
Ook de andere cactus krijgt kleintjes, helemaal onderaan.





2 Comments:

  • At 2:02 AM, Anonymous Lia said…

    Nou, die arme beesten hebben ook wel een erg kaal stukje om te grazen zeg.... Ze boffen maar met jullie als buurtjes :-)). Ach, hier is niet veel meer te eten voor ze, want na een dag regen, waarbij het lekker opruimde, ligt het hier alweer helemaal vol met sneeuw. Al vanaf een week voor de kerst zie ik niets anders dan wit. Ik begin het behoorlijk zat te worden. Gelukkig zie ik bij jou tenminste lekker veel groen. Leuk, die kleine cactusjes....
    Lia

     
  • At 3:07 AM, Blogger Haakmuts said…

    Och Lidia wat wonen jullie toch schitterend, ik kijk vaak op je blog en geniet altijd weer van de leuke foto's die hier hebt staan.
    Nu ook weer, het lijken wel plaatjes uit een cowboy film, en dan die zon......heerlijk!!!
    Voor straks fijne vakantie.
    Groetjes van Claire

     

Post a Comment

<< Home