Finally There Now

Sunday, January 03, 2010

Ons hek is klaar

Vandaag zondag hebben de boys het hek helemaal klaar gekregen. Ze zijn nog even naar Bunnings (doe het zelf zaak) geweest en hebben een mooi slot gekocht voor aan de binnenkant van het hek. Klik even op de foto's voor ze groot te zien want dan zien jullie het hek aan het eind veel beter.Hier bezig met de deur er in te hangen.
Eerste deur zit er in zoals jullie hier kunnen zien.
Hier gaan ze dan een betonnen rand stortten zodat daar de pennen van de deur in kunnen zakken, zodat je beide deuren apart kunt open zetten. Beide deuren gaan alleen open als ik er met de auto door wil gaan om hem achter te zetten.
Bezig met het beton er in doen.
Ja even er naar kijken wie weet droogt het dan wel sneller haha, het nam even tijd hoor voordat die dikke rand beton droog was.
Hier zien jullie dat de betonnen rand mooi is geworden, ze zetten er hier een stop op zodat de deuren niet door kunnen naar de verkeerde kant. Ja zei Ton want me zussie laat die deuren vast wel eens uit haar handen glippen en dan gaat het helemaal fout. Ja ze hebben wel vertrouwen in me hoor.
Hier is hij dan helemaal klaar.
Hier nog even van voren genomen. Wat we nu alleen nog moeten doen is nog wat van die zwarte grond laten komen om het mooi gelijk te maken bij het hek.
Ook een foto van de buurman die is onder zijn palen heel fijn gaas aan het maken zodat zijn bark niet meer bij ons terecht komt. Zijn hele fijne buren wij hadden al gezegd laat maar wat kun je daar nu aan doen, maar ze vonden onze rode bark zo mooi en dan die grijze troep van hun er door was niet mooi. Hij was zelfs begonnen om die grijze bark van hun er uit te halen, maar daar hebben we een stokje voor gestoken en gezegd laat liggen dat komt door de wind daar kun je toch niets aan doen.








4 Comments:

  • At 11:49 PM, Blogger Tamara Slingerland-Verschuur said…

    Wat een werk weer verzet, wat een mooi hek en wat een aardige buurman. Veel plezier nog verder met je broer erbij.
    Groetjes
    Tammy

     
  • At 11:50 PM, Blogger Tamara Slingerland-Verschuur said…

    Sorry, ik vergat het belangrijkste; Gelukkig EN GEZOND Nieuw Jaar.
    Fred en Tammy

     
  • At 1:07 AM, Anonymous Lia said…

    Zoooo dat is een vreselijk mooi hek geworden. Een knap stukje werk van de jongens hoor. Het wordt zachtjesaan echt een paleisje op deze manier. Daar heb je vast veel succes mee in de buurt.

    En natuurlijk wens ik jullie hier ook nog even een geweldig 2010.

    Hopelijk komt mijn kerstkaartje ook nog aan. Dat is op 11 december op de post gegaan. Is denk ik een ommetje aan het maken. :-))

    Groetjes,
    Lia

     
  • At 8:15 AM, Blogger Unknown said…

    Allereerst een heel goed 2010 toegewenst.

    Zo die 2 heren zijn weer hard aan het werk zeg maar het word wel weer erg mooi. Dat kan je wel aan ze over laten.
    Groetjes Judith

     

Post a Comment

<< Home