Finally There Now

Saturday, January 09, 2010

Het Tweede Hek

Het tweede hek is ook klaar, ze hebben weer hard gewerkt. Elke dag begonnen ze weer even iets te doen als Tim uit zijn werk kwam. Overdag was het veel te warm.
Even werkbespreking voordat ze beginnen. Zo de eerste paal staat erin, nu nog een tweede gat maken en stoppen want het is wel genoeg geweest als je de hele dag hebt gewerkt.
Hier word het wel even goed uitgemeten.
Ja wat zal er hier te zien zijn, je kunt hier van alles verwachten in de bodem, grote brokken steen of een brok ijzer, en misschien wel een pijp met de electrice leidingen er in.
Voor de zekerheid de paal toch maar een stukje verder opzij gezet.
En hier is het dan klaar zaterdag 39 graden in de schaduw en ze gingen door want ze wilde het af hebben. Ik maar steeds drinken brengen en vragen of ze wilde stoppen, want ze stonden in de brandende zon te werken, maar ik mocht niet zeuren want het moest af zeiden ze.
Dit is dus de afscheiding waar onze grond begint, we hebben het hek een beetje in dezelfde stijl gehouden als de buurvrouw. Het is natuurlijk niet zo mooi als ons hek naast het huis, maar het gaat er dan ook alleen maar om dat je ziet waar daadwerkelijk je grond begint.
En dan zien jullie hier het hout liggen voor de volgende klus, ze gaan een dek maken voor over de septictank. Dat gaat 3x3 groot worden het komt op wieltjes die in een profiel te rijden, dan kan als die meneer komt (voor de service beurt) het dek zo weg rijden. Dan gaan we naast dat dek de grond netjes gelijk maken op dezelfde breedte als het dek, en dan komen daar wat boompjes en plantjes in. Dat gaat er volgens mij erg mooi uit zien, maar daar komen dan ook wel weer foto'svan.







3 Comments:

  • At 11:24 PM, Anonymous Lia said…

    Ziet er schitterend uit, dat nieuwe hek. Begint een beetje op zo'n Amerikaanse ranch te lijken. Het hek iets verder doortrekken, mooie poort erin met zo'n bord erboven "Eerdhuijzen's Ranch" of zoiets. En dan wat paarden erachter.....
    Maar, alle gekheid op een stokje, het is prachtig. Ben benieuwd naar jullie rijdende dak.
    Lia

     
  • At 11:40 PM, Anonymous Lia said…

    Vergeet ik nog te schrijven dat het wel een hele spannende foto is, van die twee jongens op hun knieƫn met hun neus bijna op de grond. Het lijkt meer of ze een heel bijzonder, maar heel klein beestje hebben ontdekt!!!
    Er zou daarachter eigenlijk een hele "enge" foto moeten komen, haha.
    Lia

     
  • At 11:27 PM, Anonymous Anonymous said…

    echt geweldig zulke mannen!
    Ze gaan gewoon maar door ondanks de warmte, enne... ze hebben gehoord dat het winnende lot nummer daar ergens moet liggen:-) goed zoeken mannen ,Go for it !

    Groetjes Carolien

     

Post a Comment

<< Home