Finally There Now

Monday, October 04, 2010

Morialta Nat.Park

We zijn zaterdag naar het Morialta Nat.Park geweest, echt heel erg mooi, achter mij zien jullie het pad dat naar de tweede waterval gaat.
Wij hebben gekozen voor de eerste waterval,halverwege zijn we nog even naar boven gegaan naar een grot.
Kon net een foto nemen terwijl er niemand in de grot zat, want hier bleven de meeste mensen wel even zitten om uit te rusten na de klim omhoog.
Het pad naar de eerste waterval.
En hier is hij dan gelukkig kwam er nog water naar beneden, maar ja we hadden ook best veel regen gehad.
Onderweg nog even een foto genomen, de omgeving is echt geweldig mooi. We gaan beslsit nog eens terug om in een ander deel te wandelen.
En dan na zo'n hele dag in de weer hadden we wel een drankje met wat heerlijke hapjes verdient. Hier zitten we dus even uit te rusten op het terras in Stirling, een dorpje waar we langs komen als we naar huis rijden.

3 Comments:

  • At 9:25 AM, Anonymous Lia said…

    Je hebt gelijk hoor. Die omgeving is prachtig. Hoewel Tim er nou niet heel erg vrolijk bijzit, ondanks dat de hapjes er verrukkelijk uitzien. Meer afgepeigerd.... Nou ja, hij wordt ook een dagje ouder natuurlijk. In elk geval is ie sinds ik hem persoonlijk zag inmiddels wel een heeeel stuk grijzer geworden. Charmant hoor. Ik hou daar wel van.
    Groetjes, Lia

     
  • At 6:08 PM, Anonymous Anonymous said…

    ongelofelijk mooi daar ! of de tijd stil heeft gestaan en met veel lopen en klimmen ben je dan echt wel toe aan een heerlijk hapje , alleen als ik Tim zo zie ..... is hij echt ver van de wereld...

    groetjes Carolien

     
  • At 9:07 AM, Blogger Tamara Slingerland-Verschuur said…

    Prachtig zeg, dat moet ik onthouden, als we dan eens in de buurt zijn (waarschijnlijk gaan we volgend jaar naar het Westen) dan kunnen we er langs gaan.
    Groetjes
    Tammy

     

Post a Comment

<< Home