Finally There Now

Thursday, December 28, 2006

Ons Nieuwe Huurhuis

Hier dan ons nieuwe huurhuis, het is kleiner dan ons vorig huis maar veel gezelliger.
We hebben geen huizen meer voor ons staan dus mooi uitzicht, we wonen nu precies tegenover de wetlands, dat is een mooi gebied om te wandelen. Er is vanaf de weg waar wij aan wonen een pad gemaakt zodat je zo de wetlands in loopt.

Wij hebben geen dubbele garage meer, maar alles staat er in behalve mijn auto. Maar dat komt omdat er nog veel ingepakte spullen in staan, Tim zijn motor staat er ook in en als hij thuis komt rijd hij zo naar binnen en komt via de garage het huis binnen, is ook wel handig vooral als het regent wat het hier bijna nooit doet.

Hier ons uitzicht aan de voorkant.Deze vogels zitten vlak voor ons huis en soms zijn het er wel heel erg veel.

Onze ingang lekker breed maar loopt smal toe.

Onze slaapkamer is veel kleiner dan in het andere huis,maar alles wat er in het andere huis stond staat ook weer hier, dus eigenlijk is hij groot genoeg.

Onze huiskamer heerlijk 1 ruimte geen aparte zit en eetkamer meer, dit vinden wij toch wel iets gezelliger alleen had dit van ons wel iets groter gemogen.

We kunnen nu ook heerlijk buiten zitten, we eten elke avond buiten, kon in ons vorig huis niet daar hadden we niets om buiten te zitten, dus dit is weer een pluspuntje.
Onze zij tuin en de laatste foto is van onze achter tuin, hier zijn we wel erg blij mee deze tuin is echt veel kleiner dan bij ons vorig huis.

Heerlijk toch niet meer zoveel onderhoud maaien en een klein beetje onkrijd verwijderen en we zijn klaar.

Zoals je ziet staat er in onze achtertuin een waterbak voor de vogels alleen komen er geen vogels, maar wie weet even geduldig zijn.

3 Comments:

  • At 11:33 AM, Anonymous Anonymous said…

    Hoi Li,
    Wat een vreselijk mooi huis toch weer. Ik hoop dat jullie er heel fijn wonen zolang dat nodig is. Trouwens, al die vogels dan, kunnen die het drinkbakje en het badje niet vinden????
    Groetjes
    Lia

     
  • At 9:48 PM, Blogger Tommie said…

    Uhhmmm, wil wel ruilen hoor....

    Jeeeeeeetje wat een mooi huis...vind deze buitenkant zelfs nog mooier dan het eerste als ik eerlijk mag zijn!!!
    En de ruimte, ach ook weer minder schoon te maken moet je maar denken..
    In elk geval ben je er op vooruit gegaan qua ruimte, rust en vrijheid als je het vergelijkt met hier...

    Nu maar afwachten hoe jullie definitieve huis eruit komt te zien..(kluift nagels af, zit zenuwachtig te wezen...helaas nog even wachten....)

    En die vogels, nou die zitten allemaal aan de voorkant...zet 'm daar eens neer die drinkbak dan vinden ze 'm vast vlugger hihihi...

     
  • At 3:47 AM, Anonymous Anonymous said…

    Hoi Lidia,

    super mooi huis! lijkt wel een klein paleisje, heel erg mooi .
    En dat alles kleiner is dan het vorige huis, ach.. ook minder onderhoud.
    Wees blij dat je de vogels niet in je achter tuin hebt , zoals wij , ze schijten alles onder!! en echt geloof me dat is echt geen pretje.

    groetjes Carolien.

     

Post a Comment

<< Home