Finally There Now

Sunday, November 19, 2006

Nieuwe Boom

Hier is Tim bezig met het gras weg halen om de boom, we dachten we gaan het land een beetje netjes maken.
We hadden ook een leuk boompje gekocht, want er staat ook een boom die hartstikke dood is, dus wij dachten die halen we er uit en zetten er een ander boompje voor in de plaats.
De buren van de overkant kwamen aan met thee erg lief, en wij vertelde van ons boompje wat we wilde planten, maar daar waren ze het niet mee eens. Nee hoor niet doen zeiden ze wachten tot ze klaar zijn met bouwen, want die bouwers rijden er gewoon over heen. Dus namen ze ons boompje mee en vertelde wij zullen goed voor hem zorgen en dan kunnen jullie hem planten als ze klaar zijn met bouwen(en weg was ons boompje). Ze namen ons ook mee naar hun huis daar kregen we een rondleiding, en in de tuin hadden ze voor ons al bomen in een pot gezet,want ze wisten dat we van bomen hielden, dus dat hadden ze speciaal voor ons gedaan, ze vonden het ook schitterend dat we de oude boom wilde weghalen en een nieuwe gingen neerzetten. Deze boom blijft staan dat is aan het begin van ons land.
Hier is Tim dus bezig bij de boom die dood is eerst het gras even weg halen
Dan begint hij de takken weg te zagen, wat toch nog een aardige klus is.
Hier is hij halverwege het schoot niet erg op want toen we klaar waren met thee drinken en het huis bekijken, en dus net weer wilde beginnen kwamen de buren van naast ons aan om even kennis te maken, ook erg gezellig maar het hield wel op, maar goed er komen nog meer weekenden en het word weer langer licht dus kunnen we ook een keer in de avond gaan.
Hier is hij klaar met zagen en is begonnen met uit graven van de boom.
Dit is het resultaat, het is dus niet gelukt hij kreeg hem er niet uit we hebben zelfs nog een bijl gebruikt van de buren, maar het wilde niet lukken. De buurman had al gezegd stop maar van de week komt Kent of Ian en ik vraag wel even of hij hem er uit trekt met de tractor.
Dus volgende week gaan we even kijken of dat is gelukt.

1 Comments:

  • At 12:15 AM, Anonymous Anonymous said…

    Ik zie het al. De lijdensweg van een grootgrondbezitter....! Hij maar ploeteren, en zij maar foto's maken :-)) Keus is dus óf dure landbouwapparatuur aanschaffen, óf goeie relaties opbouwen. Dat laatste lukt jullie dus uitstekend.
    Wat lief van de buren dat ze al bomen voor jullie verzamelen.
    Ben benieuwd wat het allemaal gaat worden. Mocht het huis wat lang duren, kan je altijd vast een boomhut bouwen.......
    Groetjes
    Lia

     

Post a Comment

<< Home