Finally There Now

Sunday, November 05, 2006

Garage Sale

Wij gingen de garage opruimen en ik heb alles wat we niet meer wilde hebben op een tafel neergezet, zodat we dat naar het rode kruis kunnen brengen.Maar het is hier normaal dat als je de spullen op een tafel zet dat je het dan gaat verkopen, dus het stond nog geen vijf minuten of de buurt kinderen kwamen aan, en voor dat we het wisten was er al een heleboel verkocht.
Ze liepen steeds naar huis om te vertellen wat we er weer hadden bijgezet, dan kwamen ze vragen voor hoeveel ze het mochten kopen, liepen weer naar huis en kwamen terug met geld. Was wel lachen hoor want we hadden een glazen bloemen vaas, en hij vroeg of hij dat mocht kopen, want hij wilde thee zetten en dan ging hij het daar uit drinken. Ja je zou denken een Aussie gebruikt een bloemen vaas voor bier, als hij ouder is zal hij dat misschien ook wel doen. Hier gingen ze er even voor staan om op de foto te komen.
Deze kwam steeds terug en ging dan alles anders neer zetten op de tafel, en als er iemand voorbij kwam, riep hij komt u ook iets kopen het is erg goedkoop allemaal.
Dit is een heel ondeugend buurmeisje die niet op de foto wilde.

Maar toch ook eigenlijk wel, ze heeft nog een klein zusje en een klein broertje. Het kleine broertje ging ze halen want die had geld vertelde ze, en dan kon hij wel iets kopen. En ja hoor kwam die kleine boef aan met centjes en vroeg wat kan ik hier voor kopen, we moesten daar wel erg om lachen.
Maar goed we hebben best het een en ander verkocht, zonder dat we kenbaar hadden gemaakt dat we een Garage Sale hadden, normaal zet je dan op de hoek van de straat aan dat er een Garage Sale is. Nu deden de buurt kinderen het voor ons.
Wel lief hoor want wat we hebben weggegeven daar kwamen ze wel een paar keer voor bedanken.

1 Comments:

  • At 1:00 AM, Anonymous Anonymous said…

    Nou, dat lijkt mij ook ideaal. In elk geval een heel stuk handiger dan het gedoe op Koninginnedag!!
    En begrijp ik goed dat je bent gestopt met strijken???? Want ik zie niet alleen je strijkplank staan, maar ook je strijkbout.
    Foei!!
    Lia

     

Post a Comment

<< Home