Finally There Now

Tuesday, December 12, 2006

Willie Nelson Op Visite

Nou ja Willie nelson alleen zijn haar lijkt er op, maar dit is Paul een vrachtwagen chaffeur die elke dag bij Tim op zijn werk komt om spullen op te halen die hij dan weer naar de ziekenhuizen brengt. Paul heeft zijn eigen vrachtwagen en heeft ons geholpen met alle zware spullen over te brengen.




Vrachtwagen in onze voor tuin en in laden maar.We hadden niet meer veel te brengen,want we hadden die week daar voor al veel verhuist met Karel en Jenny.





Auto vol aangekomen bij ons nieuwe huis. Foto iets te donker,maar jullie kunnen wel vast ons uitzicht zien aan de voorkant van ons huis.






Hierna nog 1 keer rijden en dan is alles over. Zo dit is het laatste ze hebben drie keer heen en weer gereden, en het ging enorm snel want we wonen maar drie minuten verderop.
Eerst even een drankje voordat de bedden naar binnen gingen.
Paul was niet te zien achter in de auto, dus hij kwam voor de foto even naar voren toe.







Toen alles binnen was hebben de heren heerlijk aan het bier buiten gezeten,Paul kon gelukkig rustig even blijven zitten.
Zijn vrouw belde op de airco deed het niet, en ze verwacht een baby en dan is het toch niet fijn als je in bijna veertig graden binnen zit.
Gelukkig heeft hij een maatje kunnen bereiken die het in orde heeft gemaakt.

2 Comments:

  • At 1:43 AM, Blogger Tommie said…

    Fijn om te lezen dat jullie "heel" over zijn...En lekker met hulp!!

    Nu maar rustig aan met inrichten en uitpakken...

    Ben benieuwd naar de foto's van jullie nieuwe huis !!!

    Knuffel en rustig aan he!!

     
  • At 5:25 AM, Anonymous Anonymous said…

    Lekker joh, zoveel hulp. Leuk weer, die foto's. Ben inderdaad ook benieuwd naar de foto's van het huis en het uitzicht....
    Mag je daar trouwens wel katten???
    Sterkte met inrichten.

     

Post a Comment

<< Home