Finally There Now

Tuesday, May 20, 2008

De weg naar ons nieuwe huis

Dit wilde wij nog steeds even laten zien, de weg naar ons nieuwe huis.
Echt belachelijk er staat een stuk voor het bord van 100 wel een bord met de aanduiding dat er een bocht komt van 55 km. Maar zodra een Aussie een bord ziet gaat hij het ook rijden.
Wij hebben hier ook even een tijdje gestaan om te kijken, maar ze scheuren belachelijk hard door de bocht heen.
Het is echt belachelijk dat je op dit soort, tweebaans wegen 100 mag rijden, en vooral met al die slechte rijders hier. 16 jaar dan zitten ze al achter het stuur en krijgen les van mams of paps.
Die zelf hun rijbewijs bij een pakje boter hebben gekregen.

Tim werkt met iemand die heeft voor zijn excamen even de straat op en neer moeten rijden, en klaar was het, en dat soort mensen geven dus les aan hun kinderen.
Levens gevaarlijk vinden wij.
Als wij dus in Dawesley wonen moet Tim wel elke dag deze weg rijden voor naar zijn werk te gaan, gelukkig is hij al om 16.00 klaar met werken dus hij hoeft niet vaak in het donker te rijden.
En als het echt heel slecht weer is dan breng ik hem met de auto, toch iets veiliger dan met de motor. Klik even op de foto's om ze te vergroten.

2 Comments:

  • At 7:05 PM, Anonymous Anonymous said…

    ohh.. echt te erg voor woorden , inderdaad belachelijk ! het is zo te zien een onoverzichtelijke weg en dan mag je gewoon maar het gaspedaal intrappen. Haal ze uit grond ! oeps bordje weg!

    groetjes Carolien.

     
  • At 10:26 PM, Anonymous Anonymous said…

    Nou, dat ziet er niet lekker uit. Hoewel de omgeving er schitterend uitziet. Kan je niet ergens een of andere instantie hierover aanschrijven, zoals bij ons Rijksdienst voor het wegverkeer? Of misschien bij de politie of zo? Of een protest organiseren samen met je aanstaande nieuwe buren?
    Je kan daar ook geen kant op om eventueel uit te wijken. Misschien krijg je toch iets voor elkaar voordat jullie gaan verhuizen. Je weet maar nooit en niet geschoten is altijd mis.
    Groetjes,
    Lia

     

Post a Comment

<< Home