Finally There Now

Thursday, April 03, 2008

Ze Gaan Voor Ons Bouwen

Jawel het is zo ver, de bouw gaat eind deze maand beginnen. Hierbij dus wat foto's zodat jullie kunnen zien hoe ons huis gaat worden. Klik wel even op de foto's zodat je ze wat groter ziet.
De meubels moeten jullie weg denken, want dit is een Display House. Dat is wel weer leuk als je hier een huis laat bouwen dan ga je naar wat huizen toe om te kijken en daar uit kun je dan je eigen huis kiezen, je kunt er ook altijd van alles aan laten veranderen. Maar dan begint de ellende, je moet echt alles uitkiezen zelfs de kleur van de stenen waar ze je huis van gaan bouwen. Zal mij worst wezen wat dat voor kleur heeft als het van binnen maar naar me zin is.
Maar goed daar zijn we dus door heen, we hebben bijna alles uitgezocht en ik ben blij als dat achter de rug is, we moeten nog twee adresjes af en dan is het gebeurd.

Eerste foto is de ingang van ons huis, er zit een grote garage naast aan de linker kant. Die heb ik niet op de foto want dat dient bij het Show huis als kantoor.Tweede foto is de gang lekker lang, dus als je aan belt wel even geduld hebben want ik ben niet zo maar bij de deur.



Dan hier naast de Lounge daar gaan we onze twee Palona stoeltjes van Leolux neer zetten. B&O zetje aan de wand ophangen, en lekker genieten van de muziek.Hier een foto genomen vanuit de keuken. Dat blad is 90cm diep en vier meter lang, daar word je toch wel blij van.






Foto van de kamer en je ziet ook nog een stukje van de keuken. Deze foto van de kamer is vanaf de andere kant genomen, geweldig de kamer is 935x562 daar moeten we ons toch wel in kunnen vermaken denken jullie ook niet.
Het was een vier slaapkamer huis, die hebben wij veranderd, we hebben nu twee slaapkamers met allebei een eigen badkamer. Lekker voor de gasten die hoeven niet de gang op voor naar de badkamer of toilet te gaan. We hebben een derde toilet voor de visite, dat wilde wij graag want als je iemand heb te slapen en je krijgt visite is het waardeloos als die dan naar de badkamer van je gasten moet. Dat toilet hebben wij ook vergroot want je ziet hier overal een toilet met daarvoor een powder ruimte, wij hebben de deur van het toilet laten plaatsen voor in de ingang van de powder ruimte, dus een heerlijk ruim toilet. De andere twee slaapkamers hebben wij laten veranderen in een werkkamer, en een geweldige grote inloop ruimt tegenover de keuken, waar ik dus een heel keukenblad plaats met kasten eronder. En daar kan ik dan al mijn keukenmachine's kwijt. Maar daar komen dan foto's van als het huis klaar is.





4 Comments:

  • At 10:23 AM, Anonymous Anonymous said…

    Jonge, jonge, dat ziet er schitterend uit. Luxe ten top hoor, 3 badkamers..... Ik zou toch maar een dienstmeisje overwegen, ha, ha.
    Een ding, ga je nou echt apart in een speciale kamer zitten alleen om naar muziek te luisteren???? Want de TV staat in de grote ruimte zie ik.
    Die keuken is geweldig!! Die zie je hier ook wel eens in de "leenreclames". Ik moet daar altijd om lachen, omdat maar weinig mensen plek hebben om zo'n ding te plaatsen. Maar bij jou zou ie nog verzuipen.....
    Overigens, niet al je foto'"vergroten" als je erop klikt.

    Ben benieuwd naar de vorderingen.....

    Groetjes,
    Lia

     
  • At 10:42 PM, Blogger Tommie said…

    Zo, het was even een uitputtingsslag om echt alles zelf te kunnen bepalen. Maar dan heb je het ook wel precies hoe je het hebben wilt.
    Daar kunnen wij hier alleen maar van dromen, vooral die afmetingen..hahahaha..
    Jeetje een aanrecht van 4 meter....phoeheeeee.... dat is inderdaad pas een aanrecht...
    En dan wil ik niet eens weten hoe lang die gang gaat worden...

    Mooi hoor om een voorbeeld te zie van hoe het er in grote lijnen uit gaat zien.

    Nu aftellen tot de oplevering...:)
    ondertussen heeeel veel foto's maken hoor !!!.

    Knuffels Paula
    Lebbers van Tommie en Simba

     
  • At 12:13 AM, Anonymous Anonymous said…

    Ziet er inderdaad geweldig uit. En van zo'n keuken kan je alleen maar dromen hier. Zijn maar weinig huizen voor ons gewone mensen waar zoiets inpast. En ik ben het met Paula eens: vooral veel foto's maken, zodat we lekker mee kunnen kijken....
    Groetjes
    Lia

     
  • At 1:16 AM, Anonymous Anonymous said…

    Hey lidia,

    in één woord fantastich ! zoveel mogelijkheden in het huis en wat een ruimte.

    nogmaals gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst!

    groetjes Carolien

     

Post a Comment

<< Home