Finally There Now

Saturday, September 13, 2008

Boompjes zijn weer zichtbaar

Wij hadden twee boompjes geplaats, maar het gras was zo gegroeid dat je boompjes bijna niet meer zag. We hadden er al paaltjes om heen gezet, want die werkmannen rijden gewoon met hun auto door naar achteren. Wij waren bang dat ze de jonge boompjes dan omver zouden rijden.
Hier is Tim druk bezig met het hoge gras rond de boompjes weg te knippen.
Hier de rechter zijkant van het huis, je kunt hier zien dat ze de afvoer ook al hebben gemaakt. Die pijpen moeten nu alleen nog de grond in, dat gaat ook de bouwer doen, want het is een heel karwei. Het huis is 21 meter lang en dan moeten beide kanten gedaan worden, en dan staan we ook nog eens 15 meter van de weg af. Dus dat zou een hele klus zijn om zelf te doen, daarom hebben we gekozen om het door de bouwer te laten doen. Zelf doen we wel het leuke werk.
Hier de linker zijkant van het huis ook daar zitten al de pijpen voor de afvoer. Binnen zaten nu ook alle hoeklijsten er op, dus ze hebben vrijdag lekker doorgewerkt. Zal niet lang meer duren voordat het huis word afgesloten en ze aan de binnenkant gaan beginnen.



2 Comments:

  • At 6:28 AM, Anonymous Anonymous said…

    Nou, het begint steeds meer op een kasteeltje te lijken.......
    Schitterend hoor.
    Lia

     
  • At 8:38 PM, Blogger Tommie said…

    Jeetje, 21 meter..phoehee moet ook allemaal schoongehouden worden, heb je strakjes een dagtaak aan hihi....Of neem je dan een interieurverzorgster of kennen ze dat bij jullie niet???

    Het ziet er prachtig uit, jullie paleis....kan niet wachten tot het af is en we het in volle glorie kunnen bewonderen (liefst een keer in het echt natuurlijk)

    Dikke knufs

    Paula

     

Post a Comment

<< Home