Finally There Now

Wednesday, May 26, 2010

Weer in de tuin gewerkt

We zijn weer druk geweest, we hebben de hele garage opgeruimd en er mocht zomaar een hoop weg van Tim. En we hebben weer in de tuin gewerkt en die word ook erg mooi. Klik wel even op de foto's want in het groot zijn ze toch echt veel mooier.Ook nog even een lekker warm skipak gebreid voor Barbie, waar ze nu mee aan het snowboarden is. Ik had een heleboel geweldige patroontjes gekregen, ik kan weer even voort.
Hier de opgeruimde garage, we hebben ook de vloer geschilderd met speciale verf voor beton. Wij vinden het erg mooi geworden, en we hebben ook geen last meer van de stof.

Auto geleend van Tim zijn werk zodat we steentjes konden gaan kopen voor de zijkant van het huis.
Hier dus met de zijkant begonnen, we hebben eerst doek neergelegd en daarover dus de steentjes. Nu ziet het er toch een stuk beter uit.
Hier is het dus helemaal klaar, het was wel een weekendje werk. We hebben ook een paar keer moeten rijden voor de steentjes, het was een oude auto dus die wilde we ook niet te zwaar beladen.
Hier nog even een foto van de achterkant, dat stuk naast onze entertainment area is nu ook helemaal klaar. Nu nog even wat regen zodat het gras er om heen kan groeien dan ziet het er weer mooi uit.