Finally There Now

Tuesday, February 05, 2008

Belair National Park

Laatste weekend van Ton zijn we zaterdagavond heerlijk uit eten geweest, geen plannen gemaakt voor zondag.
Maar het was niet zo heel erg warm, dus zijn we toch nog maar even weggegaan. We hebben gewandeld in het Belair National Park.
Sávonds lekker Italiaans gegeten.

Het was daar erg mooi, en er zijn veel leuke loopjes.



Tim blijft altijd een beetje achter, die ziet van alles onderweg. Ja als je met hem gaat wandelen moet je wel geduld hebben, in elke boom ziet hij weer iets anders. Erg leuk was de Echotunnel, wel een beetje laag. Je moest er gebukt doorheen lopen.





Wat je mij hier ziet doen, aan de andere kant ging het loopje nog even door. Je kon wel zien dat niet veel mensen door gaan want het was aan de andere kant wat meer een wildernis.Hier lopen Ton en Tim nog even een rondje om het meer.







En hier Tim natuurlijk weer wat achteraan. En dan nog een laatste foto van het meer, jullie zien er was niet veel zon dus erg lekker om te wandelen, maar wat later op de dag kwam toch de zon en werd het wel weer warm. Toen zijn wij koffie gaan drinken in Blackwood, ook een leuk plaatsje vlak bij Belair.








1 Comments:

  • At 11:22 PM, Anonymous Anonymous said…

    Nou, jullie weer is toch altijd een heel stuk beter dan het onze. De keren dat hier de zon nog schijnt zijn te tellen op één hand. En zelfs dan gaat dat gepaard met een snijdende koude wind. Ik zal toch blij zijn als het eindelijk weer voorjaar wordt, want dit is een hele chagrijnige en sombere winter. De foto's zijn weer schitterend hoor. Is Ton nu weer op weg naar huis?
    Groetjes
    Lia

     

Post a Comment

<< Home