Finally There Now

Friday, February 08, 2008

Ton Terug Naar Nederland

Ton is donderdag vertrokken naar Nederland en komt vrijdagochtend vroeg aan. Ik kan je wel vertellen dat het niet leuk is iemand wegbrengen en afscheid nemen.


Hier pakt hij zijn koffer in de auto, en rijd zelf voor de laatste keer naar het vliegveld, ja Ton opletten want je moet weer rechts rijden.

We hebben eerst een ontbijt genomen op het vliegveld, en daarna heerlijk aan de koffie met lekkers, want dat tentje op het vliegveld heeft heerlijke koffie met heerlijke chocolade er bij.

Nu maar even proeven, want we blijven kletsen, je zou zeggen na twee maanden zijn we bijgeklets.
Maar ja iedereen is ook best een beetje zenuwachtig, nu Ton weer vertrekt.

Toen zijn we de benen maar even gaan strekken, vast even gekeken bij de Gate van waar Ton zou vertrekken.





Wij dachten dat is geweldig alles is open, nu kunnen we helemaal meelopen. Maar helaas later was alles afgesloten, als je binnen het land vliegt kun je wel dichterbij komen.Vorige keer vloog hij eerst naar Sydney, maar deze keer meteen naar Singapore.
Hier zie je dus dat hij aan de andere kant van het glas staat, en we konden elkaar niet meer verstaan.







En dan gaat hij hier, jammer de staart staat er net niet op. Laatste foto, we zagen hem in verte pas omhoog gaan, daar konden we dus geen foto van maken. We kijken alweer uit naar het vliegtuig wat weer naar beneden komt, en dat is nog dit jaar want dan komt hij weer terug.







2 Comments:

  • At 12:48 PM, Anonymous Anonymous said…

    Misschien sta ik nu dubbel, maar de eerst keer ging er volgens mij iets niet goed....

    Gosh, dat klinkt verdrietig. En dat kan ik mij best voorstellen. Maar probeer je je maar te realiseren dat in "onze jeugd" als iemand ging emigreren naar Amerika of Australiƫ, die persoon gewoon voortaan "uit je leven was verdwenen". Wat dat betreft is er veel veranderd. In die tijd kon je een brief schrijven die er dan 3 weken over deed.... en dat was alles. Telefoneren was niet aan de orde, al was het alleen maar omdat het niet betaalbaar was. De rest was helemaal nog niet uitgevonden..... (internet, sms etc.). Dus het gat is een stuk minder groot. En inmiddels zijn de reizen heen en weer ook nog eens betaalbaar..... Voor je het weet is ie weer terug......
    Maar toch: sterkte.
    Liefs, Lia

     
  • At 4:15 PM, Anonymous Anonymous said…

    Afscheid nemen doet altijd pijn, maarja ik begrijp dat hij weer snel terug komt. Qua temperatuur zal het Ton ook wel even tegenvallen weer thuis te zijn, alhoewel het niet echt super koud is. Het zijn leuke foto's hoor.
    Groetjes Aja.

     

Post a Comment

<< Home