Finally There Now

Sunday, June 01, 2008

HaHa ze zijn begonnen

Jawel ze zijn begonnen, en als jullie nu denken al wat te kunnen zien, helaas ze hebben alleen nog maar dit toiletje neergezet. Maar ik ga van de week weer even terug, want dan zal er wel meer gebeurd zijn. Ik hoop vanaf nu steeds foto's te kunnen neer zetten.
Tim heeft wel de boompjes die we hebben geplant een beetje veilig gesteld, door er stokjes om heen te zetten, zodat het duidelijk is dat er nieuwe boompjes staan.



Hier nog even de laaste touwtjes vast maken, we zijn nog steeds blij met het geweldige stukje land wat we hebben. Vanaf hier zie je niet eens meer het toiletje staan wat de bouwers hebben neergezet. Maar ja het is dan ook 80 meter lang. Zo dit toch wel duidelijk denk ik, als de bouwers beginnen zullen ze er toch niet overheen rijden met de vrachtauto's. We hadden drie boompjes neergezet maar 1 heeft het niet overleefd door de droogte van de zomer. Maar we hebben nog drie boompjes besteld, die worden voor ons verzorgd we krijgen ze ongeveer Oktober/November dan zijn ze ongeveer 1 meter hoog.
Het zijn allemaal boompjes waar de vogels op af komen.



1 Comments:

  • At 9:08 PM, Anonymous Anonymous said…

    ha, ha, grappig hoor. Afgepaalde boompjes met alleen een toilet als grote gevaar.... Spannend gaat het nu worden he?
    Groetjes,
    Lia

     

Post a Comment

<< Home