Finally There Now

Thursday, December 11, 2008

Aan het verhuizen

Het is vrijdagavond en we hebben de truck maar achter in onze tuin gezet, we hadden de bedden meegenomen dus konden er meteen slapen. Toch wel geweldig dat we gewoon met de grote auto langs ons huis kunnen rijden naar de achter tuin, we zijn wel blij met het grote stuk grond wat we hebben.
Even lekker makkelijk eten, gehaald in Nairne daar zit een heerlijk tentje waar je lekkere chicken parmigana kunt halen.
De volgende morgen begonnen met de laatste spullen ophalen, vooral de zwaarste spullen zoals koelkast en wasmachine. Was niet makkelijk want zoals jullie zien zijn ze begonnen met de voorbereiding van de betonnen vloer.
Ja dat krijg je er van als je gek bent op cactussen, dan kun je met de verhuizing wel eens met je hoofd in de stekels komen. Rob is bezig de stekels uit Tim zijn hoofd te plukken.
Hier zien jullie dan dat het beton helemaal klaar is, ook rond het huis ligt beton.
We hebben er de tafel en stoelen opgezet zodat we met de kerst heerlijk buiten kunnen eten. We kregen vandaag de goedkeuring voor het afdak boven het beton, het beton is vier meter diep en het afdak komt ongeveer 45cm dieper, dat gaan ze in januari plaatsen.





5 Comments:

  • At 11:50 PM, Anonymous Anonymous said…

    Hoi Lidia, wat een mooie eethoek en wat een gezellig terras, wat zal het mmoi zijn als alles op zijn plaats staat. Ik ben reuze benieuwd. Groetjes Aja.

     
  • At 11:59 AM, Anonymous Anonymous said…

    Jeeeee, lekker snel ben je weer "in de lucht", zodat we leuk op de hoogte gehouden kunnen worden. En dan natuurlijk vooral van de cactusstekels in Tim zijn hoofd, en jawel (giller!!) de kreet "zodat we met de kerst heerlijk buiten kunnen eten".....
    Trut..... Het is hier 4 graden boven nul.....!!! en iedereen ziet er tegenop om sowieso de deur uit te gaan om ff zijn boodschapjes te halen.....
    En daar zit jij dan, met je riante keuken, je mooie huis, een stuk land waar hier alleen een boer van droomt, lekker buiten eten met de kerst..... en nou ja..... stekels in je koppie als je even niet oppast, dat dan weer wel...
    hi,hi,hi.
    Blijf vooral véél foto's plaatsen.... want het ziet er gewéldig uit....
    Lia

     
  • At 7:56 PM, Anonymous Anonymous said…

    Hoi jullie schieten al lekker op, wat een prachtig terras en ik ben heel benieuwd als alles af is hoe het dan zal zijn.

    Aja.

     
  • At 5:35 PM, Anonymous Anonymous said…

    Hoi Lidia, het ziet er allemaal prachtig uit. Het is nu 13 december en hier hebben we vreselijk storm, ben benieuwd hoe het bij jullie is? Jullie zijn in ieder geval lekker in je eigen huis met Kerst.
    Tot mails,
    Groetjes
    Tammy

     
  • At 3:56 PM, Anonymous Anonymous said…

    Hallo daar,

    Het ziet er wel al gezellig uit hoor. Mooie keuken en eethoek.
    Zo te zien is het heerlijk weer bij jullie, hier in nederland is het koud af en toe regen. Het is van dat kwakkelige weer.
    Maar de kerstboom en het kerstdorp staat al. Dus dat is wel weer gezellig. Nog veel plezier en we houden de site in de gaten voor nog meer foto's te bewonderen.

    groetjes,

    Aggy

     

Post a Comment

<< Home