Finally There Now

Thursday, November 20, 2008

Wachten op de Loodgieter

Ton en ik zijn naar het huis geweest vandaag omdat we daar de loodgieter zouden treffen. Op de foto hiernaast zien jullie een Hydrotap, daar uit krijg ik gefilterd / gekoeld en kokend water.
Aangezien het water hier niet te drinken is, heb je een filter nodig, wij hebben gekozen voor deze zodat we meteen ook kokend water hebben. Hij zou dus gewoon in onze gootsteen komen waar ook de kraan zit, maar het apparaat was zo groot dat hij niet onderin ons gootsteen kastje kon. Hij moest dus in een kastje er naast worden geplaatst, en dat betekende dat de slangen tekort waren om hem op de rand van de gootsteen te plaatsen. De bouwer belde mij voor toestemming om hem vlak naast de gootsteen te zetten, maar dat ging even niet door. Wij zijn meteen naar de zaak gegaan en hebben het Fond besteld, dat is het ronde ding waar hij op staat, dat is weer aangesloten op de afvoer zodat je gewoon daar water kunt knoeien. Binnen een dag kregen wij dat geleverd, en de bouwer had ook meteen een loodgieter besteld, ik moest daar natuurlijk wel even bij zijn om te vertellen waar ik het precies wilde hebben. En eigenlijk staat hij nu nog veel mooier zo op het aanrechtblad.

Wij hebben ook nog even een leuke foto gemaakt, waar anders de koeien staan zaten nu de vogels.
Ik vroeg Ton heb jij zin om even naar huis terug te rijden, dan kunnen we misschien iets doen als jij wat tuingereedschap op pikt. Ik ben voor nog wat lang gras gaan knippen, en Ton is begonnen om het gat nog een beetje te dichten naast de septictank.
Hier even aan trappen, gewoon met zijn goede broek aan, ach die kerels hebben toch ook nergens erg in.
En dan weer even verder werken, 1 december komt het beton langs het huis en ook achter het huis 4 meter diep en bijna 10 meter lang. Wij kunnen met de kerst in ieder geval lekker buiten zitten.




2 Comments:

  • At 12:41 AM, Anonymous Anonymous said…

    He Lidia,
    Wel mooi zo'n kraan. Heb ik nog nooit eerder gezien. En dat spaart een hoop water.
    Groetjes
    Tammy

     
  • At 1:08 AM, Anonymous Anonymous said…

    Jeetje wat een prachtige kraan is dat. Lijkt wel een kunstwerk in je keuken. En misschien wel even een toestand geweest, maar wees blij dat de bouwer nog belt, en hem niet gewoon neerzet waar hij denkt dat goed is. Dan heb je nog veel meer gedoe.
    En wat een geweldig gezicht, al die vrije papegaaien. Dat zie je zo niet eens in Artis of Avifauna. In elk geval een stuk vrolijker dan bij ons, want dan zouden dat kraaien zijn...... of meeuwen, of duiven. Aan de andere kant, misschien zouden Australiƫrs het wel een geweldig gezicht vinden om zoveel kraaien bij elkaar te zien, ha,ha.
    En wat had je van Ton dan verwacht? Jij laat hem in de tuin nog even iets doen.... Had hij dan in zijn onderbroek moeten gaan staan? Zou trouwens wel grappige foto's opleveren......
    Lia

     

Post a Comment

<< Home