Finally There Now

Thursday, October 02, 2008

Kreeg leuk bericht

Kreeg een leuk bericht van de bouwer, ons huis is klaar in 4 tot 6 weken. Geweldig toch wij zitten in ieder geval met kerst in ons eigen huisje. Hier nog even een foto ik was er vanochtend en de hele kamer was klaar. Ze beginnen nu aan de badkamers. Ik heb de foto vanuit de keuken genomen tegen het licht in, dus hij is niet geweldig. Ik had even buitenom moeten lopen, want binnen door mocht er nog niet op gelopen worden. Maar ach als het klaar is komen er veel meer foto's.
Hier nog even een foto van de omgeving, is het niet een geweldige omgeving. Wij vinden het echt mooi, waar we nu wonen zie je huizen voor achter en overal best op elkaar gepropt. Dan boffen wij maar met dit stukje grond en zoveel ruimte om je heen.

3 Comments:

  • At 8:01 AM, Anonymous Anonymous said…

    Ha, ha,
    Geweldig om een foto te maken van zo'n omgeving, met de mededeling "mijn stukje grond", en daarin een autootje neer te zetten met nummerbord "Lidia". Als rechtgeaarde Amsterdammer schiet naar boven "kapsoneslijer.....".hi,hi,hi. (grapje hoor). Dat soort dingen zie je hier hooguit in Het Gooi.
    Maar het is jullie uiteraard van harte gegund..... Het ziet er schitterend en jaloersmakend uit, zowel je mooie tegels als je uitzicht.
    Enne.... bij jullie wordt het nu zomer, terwijl het hier echt herfst is. Regen, wind, en neerstortende bladeren. Straks zijn weer ineens alle bomen kaal. Gatverdamme..... En dan heb jij op je mooie stukje grond de meest prachtige vogels zitten, en ik op mijn balkon 10 musjes en een koolmeesjesechtpaar. En in een kooi een rooie kanarie.... (nog even niet...is onderweg).
    Groetjes,
    Lia

     
  • At 8:03 AM, Anonymous Anonymous said…

    Vergeet nog wat.....
    Als je eindelijk in je eigen huisje zit..... mag je dan katten nemen.... en doe je dat ook????

    Lia

     
  • At 8:14 PM, Blogger Tommie said…

    Nou ik zou er voor tekenen hoor, zo'n uitzicht.... prachtig gewoon.
    Al hebben wij hier in Gelderland ook geen klagen natuurlijk en zijn intussen ook behoorlijk wat ruimte gewend.

    Ja, ben het met je eens dat jullie boffen, en heb bewondering voor jullie dat jullie een droom hebben waargemaakt.

    Liefs,

    Paula (die helaas ziek is en daardoor ff niet kon reageren, Sorry)

     

Post a Comment

<< Home