Finally There Now

Sunday, September 21, 2008

Tim heeft hard gewerkt

We zijn weer bezig geweest op ons eigen stukje land, toch heel wat leuker om te doen dan de tuin bij ons huur huis. Hier is Tim net begonnen met het hoge gras weg te maaien met een kanten maaier. Was een aardige klus maar wel nodig.
Toen wij er nog niet aan het bouwen waren, haalden de buurman het altijd weg langs het hek.
Hij was namelijk bang dat er misschien slangen over het hek zouden komen, kan me dat wel voorstellen want ze hebben kleine kinderen.
Maar sinds er word gebouwd komt hij niet meer zomaar op ons land.

Dus zijn wij het nu zelf gaan doen, ik denk dat ze dat wel zullen waarderen. Hier is Tim al het losse gras aan het weg halen. We hebben bij de buurman even de kruiwagen geleend.

Hier hebben we het hele stuk al klaar, vanaf de voorkant van ons huis tot de achterkant van ons huis. Het was een behoorlijke klus met een kantenmaaier.
Toen hebben we alle stenen die nog voor het huis lagen weg gehaald, we hebben die maar om onze boompjes gelegd. We willen ze namelijk houden, misschien hebben we er nog iets aan. En als we ze voor het huis laten liggen worden ze weggeruimd door de bouwer. Helaas kun je het tweede boompje rechts niet goed zien vanwege dat het gras daar nog zo hoog is.
Als laatste even de kruiwagen een beetje schoon maken, want die zat echt onder de modder althans het wiel. We waren blij dat we hem konden lenen, want anders hadden we nooit het gras en de stenen kunnen weg ruimen. Deze week gaan we er meteen maar eentje kopen, want we hebben hem vast weer binnenkort nodig.




2 Comments:

  • At 9:20 PM, Anonymous Anonymous said…

    Sjonge, het is maar goed dat tuinieren een hobby van Tim is. Wat een werk zeg! Daar krijgen jullie nog een hele klus aan. Maar ik denk dat het prachtig gaat worden....
    En het bijhouden is natuurlijk een stuk leuker dan het beginnen.

    Lia

     
  • At 8:25 PM, Blogger Tommie said…

    Hahahahaha, zo herkenbaar....
    Ook wij hebben dit soort dingen meegemaakt, zal wel bij een groot of groter stuk land horen denk ik, eerder nog nooit een kruiwagen nodig gehad, nu weet ik niets anders meer dan dingen daarin te vervoeren.
    En tsja een grote tuin is leuk, maar helaas ook erg veel onderhoud en vooral zo bij jullie in het begin totdat het mooi is aangelegd.

    Het begint nu wel ergens op te lijken hoor en weet zeker dat al jullie moeite straks rijkelijk beloond wordt als jullie lekker saampies van jullie mooie huis en tuin kunnen genieten...

    (nog slangen of andere enge dingen tegengekomen tijdens het maaien??)

    Liefs,

    Paula

     

Post a Comment

<< Home