Finally There Now

Wednesday, September 24, 2008

Keuken zit er in

Deze ochtend is de keuken gebracht, en deze meneer heeft hem helemaal alleen geplaatst. En dat heeft hij netjes gedaan. Tim was vandaag een uurtje eerder uit zijn werk, dus we zijn aan het eind van de dag weer even terug gegaan.
Net allemaal neergezet.


Ook de toiletkasten waren gebracht.
En de spullen voor de badkamer, dit is de eerste badkamer.


Dit is de tweede badkamer, je zou denken andere kleur maar hij is niet zo donker, het is dezelfde kleur als de eerste badkamer. De inloopkast voor al onze kleding







En hier dan de keuken die was vandaag helemaal klaar. Morgen gaat hij de rest af maken, de inloopkast, toilet en de badkamers.
De plinten die jullie hier zien in de keuken komen ook allemaal in de toilet en badkamers.

2 Comments:

  • At 8:28 AM, Anonymous Anonymous said…

    Wow, wat een gigantische keuken wordt dat. Prachtig!! Mooie kleuren ook, in elk geval mijn smaak. Vraagje toch: waarom is dat middelste keukenkastje net even korter dan die twee buitenste? Komt daar nog iets onder?
    Dit is zo'n keuken die je hier in de reclame ziet, en waarvan je dan denkt: ja, ja, en nou nog een huis waar ie inpast..... En jij krijgt zo'n huis!! (nou ja, krijgt....)
    En oooooo een inloopkast. Dat zie je hier alleen maar in hele chique Hollywoodfilms.
    Lia

     
  • At 8:21 PM, Blogger Tommie said…

    Toe maar....wat een ruimte, dadelijk moeten we je nog een TomTom opsturen anders verdwaal je nog in je eigen keuken..hahahaha..

    Maar een beauty hoor, kan niks anders zeggen dat jullie een uitstekende smaak hebben wb woninginrichting, maar goed dat wisten we al uit Almere.

    Wel heel leuk om jullie huis zo te zien 'groeien' fijn dat er internet is hoor lijkt het net of je niet zo heel ver weg zit.

    Dikke knuffel,

    Paula

     

Post a Comment

<< Home