Finally There Now

Sunday, October 05, 2008

Wat een klus

We zijn zaterdag en zondag naar het huis geweest en hebben aan de tuin gewerkt. Ik moet zeggen Tim, want die heeft echt hard gewerkt, ik heb maar een beetje geholpen met lichte werkzaamheden. En natuurlijk voor de drankjes gezorgd, niet voor de lunch want we zijn naar Millies in Nairne gegaan en hebben daar heerlijk rustig zitten lunchen. Leek me beter om er even tussen uit te zijn.
Op de eerste foto kun je zien dat we een aardig stuk moeten doen, al het onkruid moet weg en het moet helemaal worden opgevuld.

Hier hebben we al wat stenen neergegooid het moet behoorlijk worden opgevuld, dus we gebruiken van alles.
En hier halen we het dan vandaag, dit komt uit het gat wat ze hebben gegraven voor de septictank.
We kregen ook nog even visite, op een gegeven moment kwamen ze allemaal aan rennen, ik kon toen geen foto nemen want ik zat geheel tegen de zon in.
Hier het eerste stuk wat helemaal klaar is, dus helemaal opgevuld. Tim staat verderop het hoge gras plat te trappen. Hierna gaan we naar huis we vinden het welletjes, Tim is anderhalve dag bezig geweest.
Hier kun je goed op zien dat er hoogte verschil is, wat je nu ziet valt nog best mee hoe meer je naar voren komt hoe dieper het daar is, dus hoe meer we moeten opvullen.





3 Comments:

  • At 7:09 AM, Anonymous Anonymous said…

    Sjonge, wat een klus. Wat heeft die jongen hard gewerkt zeg..... En wat heeft ie nog veel te doen :-)). Maar, als het klaar is heb je ook wat.
    Lia

     
  • At 6:04 PM, Anonymous Anonymous said…

    hey Lidia,

    wat is het allemaal opgeschoten! maar wat een werk allemaal ongelofelijk , de vloer en keuken super hoor ! wat een heerlijk idee voor de kerst in jullie nieuwe huis!

    groetjes Carolien

     
  • At 3:16 PM, Anonymous Anonymous said…

    Hoi Lidia,

    Het is zeker een behoorlijke klus zeg. Maar zoals hier boven al gezegd is als het klaar is heb je wel wat.
    Ik ben benieuwd hoe het verders er allemaal uit gaan zien.
    Piet heeft al geroepen we komen een keer kijken bij jullie. Maar dan moeten we eerst wel even hard sparen. Maar goed wat niet is kan nog komen.

    groetjes,

    Aggy

     

Post a Comment

<< Home