Finally There Now

Friday, March 13, 2009

Hardwerkende Tim

Nog niet klaar maar toch vast wat foto's, zodat jullie zien dat Tim niet stil zit. Hij is hier de grond aan het gelijk maken voor de Retainingwall. De grond is daar een beetje ver afgegraven door de bouwer, nu moeten wij die muur maken zodat de grond van de buren niet naar beneden komt.
Begin van de balken legt hij hier neer, het is een behoorlijk karweitje hoor.
Hier al wat meer balken en nu is hij de gaten aan het boren voor de pennen die daar door heen worden geslagen.
Begonnen met het slaan van de pennen, die gaan net zo ver de grond in als dat ze er boven zitten in het hout.
Op maat zagen moet ook gebeuren, want hij wil de balken laten verspringen dat is steviger dan recht op elkaar stapelen.
Hij schiet al aardig op, voor dit muurtje gaan we proberen een nog langere boor te kopen, zijn boor is 45 cm lang, dus de balken moeten er steeds weer af om verder door te kunnen boren. Misschien dat we er een kunnen kopen van 65 cm, dan hoeven de balken van het laatste stuk er niet weer af, dan kan hij helemaal doorboren tot aan de grond, pennen er in en klaar.
Kijk een stukje is al klaar, en ik kon natuurlijk niet wachten om daar vast mijn drie plantjes die ik had gekocht neer te zetten.
Hier de plantjes even van dichtbij als je op de foto klikt voor vergroting dan kun je goed zien dat er rode bloempjes in komen. En nu maar hopen dat ze snel groeien en mooi over de balken gaan hangen. Het lijkt net of we al klaar zijn maar deze muur moet ook nog langs de garage en dat is toch nog zes meter wat Tim moet doen, maar daar hoeft hij niet zo hoog een stuk drie balken en het laatste stuk maar twee balken hoog.







2 Comments:

  • At 1:03 PM, Anonymous Anonymous said…

    Jeetje wat een klus weer. Maar mooi wordt het wel. Je mooie plantjes staan trouwens wel in heel andere aarde dan ernaast.....
    Diepzwarte aarde voor je rode bloemetjes, en grauwgrijs voor de rest.
    En troost je: HET LIJKT HELEMAAL NIET of "we al klaar zijn", hihihihi
    Ik kan best inschatten wat Tim nog allemaal moet doen, hoor.
    Succes hoor Tim....!!!!

     
  • At 8:50 AM, Anonymous Anonymous said…

    wat een werk ! maar ik weet zeker dat het eind resultaat er uit eindelijk mag wezen ! je vetplantjes worden heel mooi , ik heb ze binnen staan, de plant geeft mooie gekleurde bloemptjes, meegenomen van de afgelopen zomer vakantie. in de zomer gaan ze weer naar buiten en groeien dan volop, prachtig!

    groetjes carolien.

     

Post a Comment

<< Home