Finally There Now

Monday, September 21, 2009

Dagje Wandelen


Carrick Hill
Carrick Hill is fortunate in being one of the few period homes in Australia to survive with its original contents almost completely intact and its grounds undiminished.
It was a centre of stylish living; and friends hold fond memories of ahouse constantly filled with laughter, parties, artists, music, good wine,fine food and dancing; and heady with the scent of masses of flowers.While those days are now gone, Carrick Hill remains as an important example of the lifestyle of two wealthy and cultured Australians of the mid-twentieth century
Zaterdag heeft Tim de hele dag in de tuin gewerkt, alles met de wippesnipper en ook weer achter alles met de ride-0n gedaan. Was een aardige klus want het gras stond aardig hoog. S'morgens vroeg begonnen tot laat in de middag. Dus zondag had hij wel een dagje rust verdient.
We zijn naar Carrick Hill geweest een schitterend mooi huis met een prachtige tuin er om heen, waar je heerlijk kunt wandelen. http://www.carrickhill.sa.gov.au/ Voor wie wat weer wil weten klik dan even op de link.
Ja wij beginnen altijd als we ergens aan komen met een bakkie.
Hier beginnen we dan aan de wandeling.
Uitzicht vanaf het terras.
Uitzicht met het centrum van Adelaide op de achtergrond.
Het was best nog een aardig stuk wat je daar kon rondlopen.
Nee Tim die kan niet mee op de motor.
Er stond een gigantische heg waarin ze weer verschillende openingen hadden gemaakt zodat je naar het huis toe kon lopen.
Stel je voor zo'n laan voor je huis, iets teveel voor ons denk ik.
Ja deze schreeuwers kom je ook overal tegen.
Mooie omgeving om te wandelen toch.
En dit is dan de laatste foto van onze wandeling, wij wilde eigenlijk een leuke route terug nemen door de Hills. Maar wij zijn maar even naar Ikea gegaan want de mosterd was op en wij halen ook altijd heerlijke thee bij Ikea. En aangezien we toch in Adelaide waren hebben we dat maar meteen gedaan, anders had ik van de week weer terug naar Adeliade moeten gaan.










3 Comments:

  • At 9:29 AM, Anonymous Lia said…

    Nou, toch lachen hoor. Dat je zo'n prachtige route voor een deel laat lopen omdat je mosterd op is.... whoehaaa......
    Ziet er schitterend uit, en ook die reis kan niemand je ooit meer afnemen. Zoveel als jullie gezien hebben.... Schitterend hoor.
    En is voor hier toch even slikken, dat je hier minimaal 900 euro betaalt om een van die schreeuwers die jij gewoon overal in "de bomen ziet zitten" hier armoedig in een kooitje te mogen stoppen.....
    Wat een verschil in belevenis...
    Maar ja.... alle werelddelen hebben hun eigen voor- en nadelen denk ik......
    Lia

     
  • At 5:10 PM, Blogger Coby said…

    mooi mooi en nog eens mooi zow vredig en lekker rustig Lidia heerlijk om zo van je bakkie te genieten en die schreeuwers ach die neem je gewoon op de koop toe ;-))...

    x Coby

     
  • At 2:30 PM, Blogger Tamara Slingerland-Verschuur said…

    Prachtig, doet een beetje aan Frankrijk denken. Nou ik kan je vertellen dat hier in het Noorden nog een schreeuwerd woont, in Yeppoon, die schreeuwde ook 's nachts, we weten nu nog niet wat voor een vogel het was. Maar ach, het wendde al aardig na 2 nachten.
    Geniet van je mosterd ha ha.
    Groetjes
    Tammy

     

Post a Comment

<< Home