Finally There Now

Wednesday, August 26, 2009

Grond Gelijk Maken

Wij hebben iemand laten komen om de grond in de voortuin gelijk te laten maken, eerst gaat hij het een beetje gelijk maken, dan gooit hij er nieuwe grond over heen en begint weer met gelijk trekken. Hier is dus de nieuwe grond neer gegooid.
En hier begint hij dus weer met gelijk maken, ik moet er toch niet aan denken dat Tim dit allemaal met de schep had moeten doen. Die grond is zo hard je komt er bijna niet doorheen.


Zo ziet het er dan uit, heerlijk al het onkruid is weg, nu bij houden want het staat er zo weer. Wel leuk hoor 15 meter van de weg af staan, maar daardoor heb je wel een aardige grote voor tuin te onderhouden.
We kunnen nu beginnen met een oprit te maken, maar daar moeten we even mee wachten tot het niet meer regent. We willen om de boom heen een oprit gaan maken, zodat je aan de ene kant er op gaat en er aan de andere kant weer af. Dus maar hopen dat het stopt met regenen. Vandaag hadden wij een prachtige dag volop zon, maar er is wel weer regen voorstpelt.



2 Comments:

  • At 3:08 AM, Blogger Coby said…

    Wauw Lidia dat ziet er mooi uit en jeetje ik vindt je voortuin giga groot, daar kun je een heleboel leuke dingen mee doen...

     
  • At 9:16 AM, Anonymous Lia said…

    Dat is heel veel tuin hoor. En ik weet zeker dat het prachtig gaat worden.
    Lia

     

Post a Comment

<< Home