Finally There Now

Monday, January 15, 2007

Tiener Overleden Na Slangenbeet


Een tiener uit Australië is overleden nadat hij in zijn hand was gebeten door een Eastern Brown snake.
De 16 jarige jongen stommelde vanuit het bos naar een dichtbijgelegen cricketveld en zakte op het veld in elkaar.
Men denkt dat doordat de jongen na de beet is gaan lopen plus de hete temperatuur, de beet hem fataal is geworden. Door te bewegen spreid het gif zich namelijk sneller door het lichaam.
De jongen werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht in Whalan, West Sydney, waar hij bewusteloos werd binnegebracht na een hartaanval op het cricketterrein.Dokters hebben de hele nacht hard gewerkt om het leven van de jongen te redden maar te vergeefs.

De Eastern Brown snake is een veelvoorkomende slang aan de oostkust van Australië en wordt gezien als een van de dodelijkste slangen ter wereld. Hij beweegt snel en is erg agressief als hij zich aangevallen of angstig voelt.

1 Comments:

  • At 1:06 PM, Anonymous Anonymous said…

    Dat kan wel kloppen.... Als je natuurdocumentaires ziet hier, dan zie je altijd dat de dodelijkste slang ter wereld, de dodelijkste spin ter wereld (en niet eens een hele grote....), en de dodelijkste vis ter wereld, allemaal in Australië voorkomen. En dat normaal gesproken geen Australiër zijn schoenen aan zal trekken voor dat ie ze gecheckt heeft, en ook nooit op blote voeten zal rondlopen.....

     

Post a Comment

<< Home