Finally There Now

Thursday, January 11, 2007

Water Restrictions

We hebben een waarschuwing gekregen, we wonen er net 1 maand en dit vonden wij in de brievenbus. We hadden nog niet gekeken naar onze sprinkler installatie, hij ging bij ons twee keer per week aan maar dan ook maar 15 min.
Waarschijnlijk heeft iemand uit de buurt ons aangegeven want de sprinkler mag alleen maar gebruikt worden op zaterdag ochtend voor 8.00 uur en in de avond na 20.00.
Hij mag dan wel 3 uur aan staan, twee keer per 15 min. mag niet maar wel op 1 avond 3 uur, dus wij gaan het nu met de hand doen want dat mag wel, en hebben de sprinkler ingesteld op zaterdagavond voor 30 min.



Hier kun je lezen dit is een Friendly Reminder.
Het betreft Sprinkler Operating Out Side Reg.Hours.

2 Comments:

  • At 5:35 PM, Anonymous Anonymous said…

    Hoi Li, is daar een tekort aan water op het ogenblik omdat het zo warm is. Die installatie staat er, dus ik neem aan dat het normaal wel gebruikt kan worden.Je mag dus wel iedere dag met de hand spuiten begrijp ik. Nou sterkte dan maar.
    Groetjes Aja.

     
  • At 1:08 AM, Anonymous Anonymous said…

    Misschien ben je gewoon bij een routinecontrole genoteerd. Dat kan natuurlijk ook. En ik vind het wel wat hebben, een "friendly reminder". Dat klinkt toch een stuk aardiger als "waarschuwing".
    Maar ik stuur je graag wat van ons water, wat hier is het momenteel windkracht 9 met hoosbuien!!
    Groetjes
    Lia

     

Post a Comment

<< Home