Finally There Now

Monday, June 29, 2009

Wat foto's van de binnenkant

Hier wat foto's van de binnenkant, dit is de lounge. De foto's zijn genomen met mijn groothoeklens anders kreeg ik het er niet helemaal op, dus het vertekend wel een beetje. Mochten jullie het niet mooi vinden dan zet ik ze ook nog wel eens gewoon er op. In het groot zijn ze best wel mooi om te zien, dus even op de foto's klikken.
De lounge van de andere kant af genomen.
Dit is ons derde toilet, wat een luxe he drie toiletten, maar wel fijn want als we visite hebben hoeft er niemand naar de toilet in je badkamer.
En hier slaapt dan Ton, eigen kast en ladenkast er bij voor al zijn kleding.
Nogmaals genomen vanaf de andere kant. sorry niet scherp, volgende keer beter.
En natuurlijk heeft hij ook zijn eigen badkamer.
Dit is de laundry, we willen over de wasmachine en de droger nog een plank maken, ook aan de zijkanten, zodat ze mooi zijn weggewerkt.
Nog even de laundry vanaf de andere kant genomen.
De huiskamer genomen van uit de keuken.
Nogmaals vanaf een andere hoek genomen. Jullie zien dat we nog geen lampen aan het plafond hebben. We zijn nog niet echt tegen mooie aan gelopen, en dat grote licht doe je toch nooit aan, dus we wachten tot we iets moois zien. In de keuken en boven het aanrechtblad komen spotjes ingebouwd. We moeten dan alleen nog een lamp boven de tafel. Boven de salon tafel nemen we niets, er ligt wel een lichtpunt op het plafond voor eventueel een fan, of als we er toch een lamp zouden willen hebben. Maar daar zien we vanaf, we houden niet van die platte dingen aan het plafond, en iets laags neerhangen dan kijk je er weer tegen aan bij tv kijken. Onze lamp van Nederland hebben we in de lounge gehangen. Kunnen we lekker naar de muziek luisteren en zitten lezen.
En dit is de laatste, zo hebben jullie toch een beetje een idee hoe we nu wonen, ik heb vergeten onze slaapkamer te nemen. Maar die komt dan volgende keer, ik merkte het pas toen ik dit al aan het doen was.










5 Comments:

  • At 10:21 PM, Anonymous Anonymous said…

    wow, Ton is een geluksvogel :)
    ziet er goed uit!
    groetjes
    Monja

     
  • At 6:15 AM, Anonymous Lia said…

    Sjonge, ziet er werkelijk heel schitterend uit. Het is echt een paleisje geworden hoor. En goed voor een glimlach was de opmerking "natuurlijk heeft hij zijn eigen badkamer".....
    En je lamellen zijn prachtig.
    Gefeliciteerd hoor.
    Lia

     
  • At 2:02 AM, Anonymous Anonymous said…

    wouh.... mooi hoor! je broer een eigen 'hotel'kamer met badkamer wat een luxe.Jullie denken ook aan alles he! super ,nu lekker genieten.

    groetjes Carolien , tot over 2 weken!
    ivm vakantie.

     
  • At 10:31 AM, Anonymous Anonymous said…

    Hé Lidia,
    Tjee wat een mooi huis, echt Australisch met meerdere badkamers. Nou tegen de tijd dat wij een huis kunnen kopen hoop ik ook zoiets moois te krijgen, alleen niet zo groot hoor, ik bedoel buiten. Dat moet je allemaal onderhouden pffff. Succes verder, ook met het breien!
    Groetjes
    tammy

     
  • At 9:12 PM, Blogger Unknown said…

    hoi Lidia,

    Prachtig huis en erg groot. Geniet er maar van. Het harde werken wordt zo wel beloond
    Judith

     

Post a Comment

<< Home