Finally There Now

Tuesday, January 23, 2007

Water Dispenser

Dit is onze Water Dispenser in de koelkast, er zit een flinke bak achter die je vult met water uit de kraan, je kunt dan water pakken zonder je koelkast open te doen. Maar het water is hier erg vies om te drinken, je kunt er beter je zwembad mee vullen.

Tim lust dat niet terwijl we toch ook al een filter op de kraan hebben zitten, maar ondanks dat zegt Tim dat het nog steeds een beetje vreemde smaak heeft. Dus wij kochten altijd flesjes water.
Nu niet meer want hier naast staat de foto van onze nieuwe Water Dispenser, Tim drinkt dit water altijd op zijn werk, en dit is erg goed water.
Voor eenmalig 20,-Dollar kun je lid worden van een waterbedrijf, ze komen nu bij ons twee gratis 15 liter flessen water brengen, dat was de aanbieding als je het apparaat kocht.
De flessen kosten 6,- Dollar per stuk en worden thuisgebracht zolang jij lid blijft van het waterbedrijf, mocht je nu beslissen om de flessen zelf te kopen bij een benzine station(wat maar 50 cent scheelt) dan komen ze hun twee legen waterflessen ophalen en krijg je weer je 20,- Dollar terug. Is dat service of niet.



1 Comments:

  • At 12:15 AM, Anonymous Anonymous said…

    Hoi Li,
    Vreemd dat je het water van je koelkast in een aparte bak moet doen. Dan staat het toch heel lang stil. Mijn koelkast is met de waterleiding verbonden via een slangetje, zodat het water rechtstreeks uit de kraan komt. Je hoeft dus nooit iets te vullen.
    Is die 20 dollar lidmaatschap per jaar of per maand? Wel netjes dat je die weer terugkrijgt als je opzegt. Bij ons op kantoor stond ook op elke verdieping zo'n dispenser, en er werd erg veel gebruik van gemaakt.
    Groetjes
    Lia

     

Post a Comment

<< Home