Finally There Now

Thursday, March 22, 2007

Paul Onze Verhuizer

Hier dus een foto van Paul een vriend van Tim, zijn vrouw is pas bevallen en hij heeft ons daar foto's van gestuurd. Hij kon het niet laten om ook maar even een foto te sturen van zijn vis avontuur, hier staat hij heel trots met zijn vangst.
En Hier dan zijn zoontje met zijn kleine pasgeboren broertje, op deze foto is het toch een lief kindje, maar helaas ze hebben veel problemen, het kleintje doet niets anders dan huilen huilen en nog eens huilen. Hij is al helemaal onderzocht maar hij is kern gezond dus ze moeten hier even door heen. Zijn vrouw is hier door wel een beetje depressief, maar Paul hoopt dat daar snel verandering in komt


En hier dan de laatste foto waar jullie op kunnen zien hoe de kleine hummel aan het brullen is, wat hij dus bijna de hele dag doet vooral in het begin want zijn vrouw is weer een paar dagen terug geweest in het ziekenhuis, zodat zij een beetje kon bij komen en ze de kleine konden onder zoeken.


2 Comments:

  • At 2:54 AM, Anonymous Anonymous said…

    Leuke foto's weer. Een ramp hoor, zo'n huilbaby. Ik wilde net schrijven dat inbakeren wel eens wil helpen, maar ik zie op de foto dat dat al geprobeerd wordt. Misschien mag je eens een dagje oppassen...... :-))

     
  • At 7:18 AM, Blogger Tommie said…

    He wat jammer zeg....Dit zou haar mooiste tijd moeten zijn....

    Soms wil wandelen, autorijden, wandelen en autorijden etc etc nog wel eens helpen...

    Of misschien iets anders wat wiebelt...??


    Hopelijk is het snel over en kan ze lekker genieten van de kleine !

     

Post a Comment

<< Home