Finally There Now

Sunday, July 06, 2008

We kunnen Poe.....

Hier zien jullie onze Biocycle Septic Tank, die zit er ook al vast in. Deze tank zuivert onze riolerings afval, en het water kunnen wij gebruiken voor onze tuin. Je zou denken gatver, zo verbouwen ze knoflook in China, maar dit word goed gezuiverd en het water komt er helder en schoon uit, en het stinkt ook niet. Wij hebben het gezien bij vrienden van ons.
Bij sommige mensen ligt deze tank in de voortuin, wij hebben gekozen voor de achtertuin, zodat we het water voor de achtertuin kunnen gebruiken. Het kleine vierkantje wat je ziet op de eerste foto, dat is een kleine deksel die je ziet zitten in het terras, zodat je er altijd bij kan als er iets met de tank aan de hand zou zijn.

3 Comments:

  • At 9:31 AM, Anonymous Anonymous said…

    Nou, dat is natuurlijk een kwestie van van instelling. De techniek is inmiddels zover dat dat geen probleem zou moeten opleveren.
    Lia

     
  • At 4:57 AM, Anonymous Anonymous said…

    hoi hoi ben ik weer , even er tussen uit geweest voor een korte vakantie.

    Ik zie dat je ondertussen weer druk in de weer bent geweest met bakken, en wat een geweldige uitvinding ,dat je poe.... nog ergens goed voor is;-)

    Groetjes Carolien

     
  • At 2:13 AM, Blogger Tommie said…

    He, das milieu vriendelijk en spaart gelijk enorm de kosten van het water, zou willen dat wij zoiets ook hadden. Nee hier spoelen wij ons toilet of sproeien de tuin met drinkwater, eigenlijk te gek voor woorden toch??

    Vind het een geweldige uitvinding, super dat jullie daar ook aan gedacht hebben, of is dit verplicht?

    Enuuhhh al die baksels.... het water loopt me in mijn mond jammie jammie zeg....

    Knuffies,

    Paula

     

Post a Comment

<< Home